interior Image
interior Image
interior Image
interior Image
interior Image

Frederiksberg

200.000 kr. i minimum investering
Budgetteret afkast på 10 %
Ingen personlig hæftelse
Budgetteret lejeudbytte på 5 %

Beskrivelse

Bliv medejer af en række ejerlejligheder placeret i Storkøbenhavn i lækre nyere boliger. Vi finder de mest attraktive ejerlejligheder både fra et lejer og investor perspektiv med et balanceret afkast/risikomål. Det betyder at der investeres i alt fra små delevenlige studieboliger, samt familievenlige boliger i København og omegnskommunerne. Fælles for dem alle er, at der en målsætning om at boligerne har høj lejekvalitet og dermed kan sikre en stabil og sikker forventet husleje.

Der er en målsætning om løbende handel af op til 30-50 ejerlejligheder i 2023, hvor disse typisk udlejes indenfor 1-2 måneder efter overtagelse og derfor har et positivt cashflow/likviditet gennem huslejebetalinger med det samme.

Den stabile husleje er også et værn mod inflationen, hvor huslejen til dels følger udviklingen i den generelle inflation i samfundet over tid. Der er en afkast målsætning på 10% før skat (EKF- Egenkapitalforrentning), mens der budgetteres med et løbende udbytte på 5% årligt (positiv likviditet fra huslejen) som udbetales til alle investorer hvert år. Dvs. at en investering på 200.000 kr. giver en udbyttebetaling på 10.000 kr. årligt før skat. Skattebetalingen afhænger af om der investeres almindelig privat opsparing, selskabs- eller pensionsmidler.

Vi har stort fokus på at handle boliger der lever op til vores strenge kvalitetskrav og derfor gennemgår hver eneste bolig en række tjeks for at sikre at de langsigtede afkastmål kan opnås og risici minimeres. Vores indkøbsprocess er 100% datadrevet og støttes op af vores egenudviklede systemer og algoritmer for at spotte de bedste køb og i vores øjne fair prissatte boliger med langsigtet værdipotentiale.

I den første fase overvåges tusindvis af boliger på årsbasis, hvor vi i sidste ende handler op til 30-50 stk. Næste step er, at vi manuelt trykprøver vores data på ejendommen ift. potentiel afkast og huslejeniveau. Sidste fase er at ejendommen handles til vores estimerede fair pris og boligen gennemgår et juridisk og finansieringstjek af eksterne parter.

En interessetilkendegivelse er helt uforpligtende for begge parter, både for dig som investor og ejendomsselskabet. De første boliginvestorer bliver eksklusivt tilbudt mulighed for partnerskab/ejerskab i Fairhomes Technologies (teknologiplatformen).

Tal & økonomi

Bemærk at budgetterede tal i vores investormateriale kan afvige med faktiske afkasttal i fremtiden. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Investering i fast ejendom er i udgangspunktet en illikvid investering, hvor ens penge er bundet indtil aktiverne i ejendomsselskabet realiseres. Det løbende udbytte kan ligeledes afvige både op og ned ift. det budgettere udbytte.
Investeringsbeløb
10.000.000 kr.
Løbetid
10 År
Årlig ændring i ejendomsværdien
3 %
Årlig husleje pr. kvm
2.000 kr.

0 kr.

Investeringsmål (Q1)
30 % finansieret10 investorer
Afkast
Budgetteret over 10 år
Der er budgetteret afkast på 10% årligt (EKF - egenkapital forrentning)
0 %
Udbytte
Budgetteret over 10 år
Der er budgetteret udbytte på 5% årligt. Udbyttebetalinger sker årligt.
0 %
Jeg vil gerne høre mere

Boliginvestering der gøre en forskel

people subscribed
Stabil og forudsigelig
people subscribed
Lav risiko med spredt investering
people subscribed
Sund og billigere drift med unik lejemodel
Jeg vil gerne høre mere

Ofte stillede spørgsmål

Vær med på rejsen 🚀

Skriv dig op på vores venteliste og vær blandt de første til at modtage ekslusiv information om nye projekter. Det er 100% gratis og uforpligtende og du kan altid afmelde dig fra vores venteliste og nyhedsbrev.
Built with ❤️ in Copenhagen
Bryghusgade 8, 1473 København K
hello@fairhomes.io
+45 71 74 07 07
Skriv til os eller give os et kald. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores kontor til en kop kaffe. ☕️
© 2023 Fairhomes. All rights reserved.
This site uses cookies to improve your experience. By clicking, you agree to our Privacy Policy.