Er du en professionel investor?

About us image

Investér i skræddersyede porteføljer af enfamilieboliger (Single Family Rentals)

Vi tilbyder komplette investeringsløsninger indenfor boligudlejning, styret af eksperter i ejendomme og understøttet af den nyeste teknologi.

Vi giver vores investeringspartnere robuste og modstandsdygtigt cashflow ejendomme. Vores investeringer gennemføres med hjælp fra den mest avancerede AI-teknologi og understøttes af omfattende operationel ekspertise med enfamilieboliger (SFR - ejerlejligheder). Dette giver vores investorer mulighed for, at investere i boligporteføljer i stor skala løbende, som bliver indkøbt og udlejet indenfor få måneder. Der kan derfor laves en investeringsstrategi med månedlige indkøb af aktiver over en ønsket kapital allokeringsperiode.

Attraktive boliger

Vi bruger vores egenudviklede datamodeller til at identificere ellers oversete aktiver i de Hovedstadsområdet, der repræsenterer høj likviditet og stærk befolknings-, samt lokal økonomisk vækst. Alle disse faktorer giver os mulighed for at forudsige, hvilke aktiver repræsenterer solid leje efterspørgsel og værditilvækst i fremtiden. Ved at håndplukke aktiver kan vores indkøbsstrategi levere op til 1%-1,5% mere i startafkast sammenlignet med tilsvarende helhedsejendomme i samme område.

Machine learning & AI-modeller

Ved hjælp af vores AI platform screenes og handles ejerlejligheder, der tilbyder en god investeringsmulighed med ikke kun værditilvækst på kort sigt, men også et stærkt cashflow for øje. Fairhomes AI-model er tilpasset til SFR-erhvervelse og evaluerer millioner af datapunkter, der nøjagtigt forudsiger aktiv- og lejepriser, tomgangsrisiko mm.

Skræddersyet investering for professionelle

Til vores professionelle kunder tilbydes investering via diskretionære investeringsmandater gennem kundens egne ejendomsselskaber eller til formålet stiftet selskab. Vi indgår en fuldmagtsramme som afspejler jeres præferencer for risiko, afkast, tidshorisont og geografi. Vi kan hertil levere analyser og forslag indtil vi sætter os fast på en investeringsmodel som passer 100% til jer. Vi kan modellere strategier fra Core/Core+ (typisk nyerer aktiver) og Value add (gennemgribende renovering af den gamle byggemasse) eller en kombination heraf i Københavnsområdet.

Legende let drift

Vi tilbyder alle lejere at opnå medejerskab af boligerne, hvor dette håndteres gennem Fairhomes' platform. Lejerne føler sig derfor som ejere, selvom de kun er minoritetsejere. Der opnåes betydelige driftbesparelser, da lejerne passer bedre på boligerne og der er ligeledes mindre churn. Boliginvestering gennem Fairhomes er derfor født med Social Impact og du er som investor med til at gøre en forskel. Vi samarbejder desuden med nogle af de største administratorer i Danmark og vi sikrer derfor en professionel og tryg drift af alle aktiver.
Built with ❤️ in Copenhagen
Bryghusgade 8, 1473 København K
hello@fairhomes.io
+45 71 74 07 07
Skriv til os eller give os et kald. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores kontor til en kop kaffe. ☕️
© 2023 Fairhomes. All rights reserved.
This site uses cookies to improve your experience. By clicking, you agree to our Privacy Policy.