Profit møder formål

Den nemmeste måde at opnå stærke afkast som boliginvestor og samtidig gøre en forskel.

Din rejse som boliginvestor starter hos Fairhomes

Vi har de seneste år bygget en unik investeringmodel tilpasset det danske marked. Hjulpet godt på vej af vores mange års erfaring, samt den nyeste teknologi/data opkøber vi kun de bedste ejerlejligheder i Storkøbenhavn.
1

Sådan investerer vi

Vi tilbyder vores bolig investorer robuste afkast og modstandsdygtige årlige kontantudbytte (overskud fra boligudlejning). Vi er født digitale og gør brug af den mest moderne teknologi til at finde de bedste boliger, samt herunder drifte boligerne mest effektivt. På den måde giver vi vores investorer mulighed for, at få det bedst mulige resultat med meget lave løbende omkostninger.
2

Attraktive boliger i Storkøbenhavn

Vi bruger vores egenudviklede datamodeller og algoritmer til at identificere ellers oversete ejerlejligheder i hovedstadsområdet. Vi opkøber kun boliger i områder, hvor vi forventer stærk vækst i befolkningen og dertilhørende en høj lejebolig efterspørgsel. Et af vores fokuspunkter for 2023 er at levere de bedste køb, samtidig med at boligerne har en høj lejeværdi. Alle disse faktorer sikrer, at vi er i stand til at levere høje løbende kontantudbytte, men på sigt også kan levere et stort fremtidigt værdipotentiale til vores boliginvestorer ved frasalg af lejlighederne. Vores investeringsstrategi med køb af ejerlejligheder giver os stor fleksibilitet med løbende opkøb og mulighed for at sammensætte en balanceret portefølje. Vores fokus er derfor defensiv indkøbsstrategi, hvor vi går efter både at sikre vores investorer bedst muligt mod den høje inflation og muligheden for et højt værdipotentiale på sigt.
3

Født digitale & datadrevet

Vi har de seneste år bygget og testet vores algoritmer der assisterer os i at identificere de bedste boliger som vi kan købe til udlejning i Københavnsområdet. Hertil har vi handlet boliger for +100 mDKK det seneste år for at sikre den højest mulige træfsikkerhed af vores teknologi, men samtidig opbygget et indkøbs og driftssetup der er støttet af teknologi fra dag et. Det giver os en klar fordel i modsætning til andre “klassiske” ejendomsselskaber/fonde, som er bundet af manuelle processer, tunge systemer og samlet set højere driftsomkostninger. Vores investorer får samtidig adgang til en investorportal (Q2 2023), hvor de i realtid kan få adgang til alle relevante data på alle boliger, økonomi og ens udbytte/afkast.
4

Gør en forskel som boliginvestor

Fairhomes nytænker måden boliger udlejes på til gavn for både dig som boliginvestor og lejere. Vi tilbyder alle lejere muligheden for at købe en lille bid løbende af de boliger der udlejes. Det betyder, at vores lejere ikke betaler depositum, men i stedet investerer i deres lejebolig og bliver medejere på lige fod med dig som boliginvestor. Derudover kan lejere købe små bidder løbende sammen med deres huslejebetaling, så de gradvis opnår større ejerskab. Boligudlejning bliver med vores model et partnerskab mellem udlejer og lejer. Dette markerer et paradigmeskift i den måde boliger i dag administreres og drives. Ved fra erfaring når lejere føler mere ejerskab, passer de bedre på boligen og de bliver boende i længere tid. Alt dette gavner den løbende drift og mulig profit for alle parter, samtidig er der også en naturlig køber til lejligheden, hvis det besluttes at boligen skal sælges efter en årrække. Alle boliginvestorer kan nemt få et overblik af deres investering via Fairhomes’ online platform og dashboard.

Team

Junaid Ahmad
Junaid Ahmad, Medstifter & CEO
Kamran S. Ahmed
Kamran S. Ahmed, Medstifter & CMO
Rasmus Juul-Nyholm
Rasmus Juul-Nyholm, Angel Investor, Medstifter af Cobblestone A/S
Finn Träff
Finn Träff, Angel Investor, Advokat & parter hos Winslow Advokater & Cobblestone A/S
Peter Lilja
Peter Lilja, Angel Investor, Stifter & CEO hos Heimdal Nordic
Adam Tareen
Adam Tareen, Angel Investor, Tidligere "Head of iZettle DK" (Solgt til PayPal)
Ali Khiljee
Ali Khiljee, Angel Investor

Muliggjort med data og teknologi

10.000

+10.000 investorer serviceret af stifterne

2.000

Drukket +2000 kopper kaffe i 2022

+400 mDKK+

Håndteret ejendomme for over 400 millioner kr.

+100 mDKK

Handlet boliger for +100 millioner kr. det seneste år

Vi nytænker måden at investere i fastejendom

Built with ❤️ in Copenhagen
Bryghusgade 8, 1473 København K
hello@fairhomes.io
+45 71 74 07 07
Skriv til os eller give os et kald. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores kontor til en kop kaffe. ☕️
© 2023 Fairhomes. All rights reserved.
This site uses cookies to improve your experience. By clicking, you agree to our Privacy Policy.